Toimitusehdot

www.uskokemppi.fi on Usko Kemppi seuran sivusto ja verkkokauppa. Seuran tuotteet ovat arvonlisäverottomia.

Ostaminen

Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilöidemme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saatamme lähettää seurantalinkin ostajan sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia sekä tarvittaessa muuttaa toimitusta. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa -kohtaan omia toiveitaan, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun.

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on kotimainen Osuuspankin omistama maksunvälitykseen erikoistunut Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkout -palvelusta ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta: http://www.checkout.fi. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Toimitus

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteiden toimitusaika on n. 1 viikko. Käytämme toimituksissa Postin palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Usko Kemppi -seura ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen.

Mikäli tuote on loppunut varastosta: – Voit odottaa tuotetta varastoon. – tai perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa. – Tai voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteet jotka valmistetaan omasta kuvastasi, valmistetaan tilausten mukaan, joten niillä ei ole palautusoikeutta ellei valmiissa tuotteessa ole kuvastasi riippumatonta virhettä. Jos tuote on vahingoittunut lähetyksessä/tuote on viallinen niin korvataan tuote asiakkaalle. Vahingosta pitää lähettää kuva sähköpostilla osoitteeseen: info@uskokemppi.fi. Emme vastaa asennusvirheistä/-vahingoista Asiakkaita pyydetään tarkistamaan tuotteen kunto paketin saatuaan. Virheellisissä tuotteissa hyvitämme kauppahinnan. Tuotteilla ei ole takuuta. Ilmoitathan mahdollisesta vahingosta 2 kk:n kuluessa.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu Usko Kemppi -seuralle veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Usko Kemppi Seura, Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki.

Y-tunnus: 1790494-6
Rekisteriasiat: info@uskokemppi.fi
Käyttötarkoitus: Käytetään asiakkaan ja kauppiaan välisen asiakassuhteen hoitoon.
Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Kommentit suljettu.